Σχολίασε για: Μισθοί   ΝΔ   

Όχι άλλες μειώσεις μισθών. Όχι άλλη μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Διαφωνούμε με την ιδέα ότι, για να υπάρξει ανάπτυξη χρειάζονται ακόμα χαμηλότεροι μισθοί. Η Βουλγαρία  δεν είναι «πρότυπο ανταγωνιστικότητας» και Ανάπτυξης. Στηρίζουμε τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων. Για τη «μετενέργεια» ζητάμε επαναφορά της στα προηγούμενα χρονικά όρια, δηλαδή στους 6 μήνες (από τους 3 μήνες που είναι τώρα). Στο μεταξύ, θα ζητήσουμε, επίσης, να παγώσουν οι μισθοί στα τωρινά επίπεδα, μέχρι να υπάρξει νέα συμφωνία ανάμεσα σε εργαζόμενους και εργοδότες.

Πηγή: http://www.ekloges.nd.gr/node/651

Σχολίασε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα..

Τα σχόλια είναι κλειστά επί του παρόντος.

 1. Αγανάκτηση — 13 Ιουνίου, 2012 @ 22:37

  • Share

  Εδώ γελάμε, ή μαλλον κλαίμε. Η ανηθικότητα έχει και τα όριά της. Αφού μείωσαν οριζοντίως τους μισθούς αντί να αξιολογήσουν και να υπάρχει διαβάθμιση από απόλυση μέχρι και αύξηση μισθού σε παραγωγικούς εργαζόμενους μας λένε ότι οι τεμπέληδες, κομματικοί θα συνεχίσουν να πληρώνονται από τους φόρους μας.

 2. Γιώργος Π — 11 Ιουνίου, 2012 @ 12:53

  • Share

  Μα αυτό δεν υποστήριζε και τον Οκτώβριου του 2011 και μετα τον Φλεβάρη ψήφισε τις νέες μειώσεις και τους εφαρμοστικούς (υπό την πίεση των Ευρωπαίων);

 3. Toulis Nick — 11 Ιουνίου, 2012 @ 8:44

  • Share

  Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με την καραμέλα «μνημόνιο» μπορεί; Ωραία η πρόταση γύρω από τον ιδιωτικό τομέα και την ανταγωνιστηκότητα. Κάτι που κανείς δεν έχει ακουμπήσει ποτέ και το άκουσα σε συνέντευξη του κ.Σαμαρά τις προηγούμενες εκλογές είναι η σύνδεση της καινοτομίας και έρευνας με την αγορά και τις επιχειρήσεις. Κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικό.

 4. petros — 10 Ιουνίου, 2012 @ 23:41

  • Share

  δυστυχώς για τον κύριο Σαμαρά στο τηλεοπτικό δεκάλεπτο των προηγούμενων εκλογών ανέφεε οτι το οραμα του είναι η Ινδία. Δε ννομίζω οτι μπορεί να πείσει

Στατιστικά »