Σχολίασε για: Μνημόνιο   ΝΔ   

Χρονική επέκταση περικοπής δημοσίων δαπανών. Η περικοπή 11,7 δισεκατομμυρίων δημοσίων δαπανών για 2013-14 – θα επεκταθεί για δύο ακόμα χρόνια. Ως το 2016 τουλάχιστον. Έτσι στον επόμενο προϋπολογισμό του 2013, θα θεσπιστούν περικοπές 3,5
δισεκατομμυρίων και όχι 7,5 όπως θα συνέβαινε, αν το πρόγραμμα είχε  διετή διάρκεια. Η χρονική επέκταση του προγράμματος θα επιτρέψει να γίνουν περικοπές από σπατάλη και διαφθορά, όχι από μισθούς και συντάξεις.

Πηγή: http://www.ekloges.nd.gr/node/655

Σχολίασε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα..

Τα σχόλια είναι κλειστά επί του παρόντος.

 1. Λέκκας Κώστας — 18 Ιουνίου, 2012 @ 16:12

  • Share

  Το πιο κρίσιμο αυτή την περίοδο είναι εάν θα συμφωνήσετε με τα άλλα κόμματα αλλά και με τους εταίρους μας στην ΕΕ την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

 2. Athenian — 11 Ιουνίου, 2012 @ 12:12

  • Share

  Η Νέα Δημοκρατία, με την Κυβέρνηση Καραμανλή, και τη συμμετοχή σε αυτήν του κ. Σαμαρά, έφερε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και δεν μπήκε καν στον κόπο να μας ενημερώσει. Συγκάλυψε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, καταλήστευσε τα ταμεία με τα δομημένα ομόλογα. αποδόμησε τον ήδη αποδομημένο καρτικό μηχανισμό, προσθέτοντας στις στρατιές των αργόμισθων τα «δικά μας παιδιά» βουτήχθηκε στο σκάνδαλο του βατοπεδίου. συνάινεσε ώστε όλα τα μέτρα να είναι απλά κατά των εργαζόμενων και μάλιστα του ήδη ταλαιπωρημένου ιδιωτικού τομέα, παρακάμπτοντας τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις που θίγουν την πελατεία της.
  Δεν μας είπε ποιά είναι τα ικανά στελέχη της, γιατί αν θυμηθούμε οικονομολόπγους σαν τον κ. Αλογοσκούφη θα χάσουμε τον ύπνο μας.
  Ο κ. Σαμαράς έχει να επιδέιξη κάποια πολιτική του επιτυχία στα τόσα χρόνια που πολιτευεται;
  Η Ν.Δ. δεν συναινεί στο νόμο-σκάνδαλο που απαλλάσσει από ευθύνες τους επίορκους πολιτευτές;
  Γιατί στρεβλώνει το νόημα των εκλογών ψευδεπίγραφα διλήμματα ευρώ ή δραχμή, Ε.Ε. ή ….; Πολιτικά πρόσωπα-κυβερνήτες ψηφίζουμε. Δεν κάνουμε δημοψήφισμα. Αλλιώς ας συνaινούσαν με τον Παπανδρέου όταν έθεσε το θέμα.
  Επίσης πως θα ανασκευάσει αυτά που υπέγραψε ενώ έλεγε ότι τα απορρίπτει;

  • Αθηναίος ο Ταλαίπωρος — 11 Ιουνίου, 2012 @ 13:43

   • Share

   Συμφωνώ και επαυξάνω αγαπητέ φίλε. Αυτός δεν ήταν που προκάλεσε όλο αυτό το μπάχαλο με την βλακώση φιλοδοξία του να γίνει πρωθυπουργός;

Στατιστικά »