Σχολίασε για: Ανεργία   ΣΥΡΙΖΑ   

Άμεση επάνοδος του επιδόματος ανεργίας στα επίπεδα των 461 ευρώ, στα  οποία βρισκόταν πριν την πρόσφατη μείωση του με το 2ο Μνημόνιο.  Παράλληλα άμεση χρονική επιμήκυνση της χορήγησης του επιδόματος ανεργίας με ρυθμό, τρόπο και έκταση που θα αποφασίσει η κυβέρνηση της Αριστεράς ανάλογα με τις συνθήκες και τις δυνατότητες. Το επίδομα ανεργίας με το ίδιο ύψος και για το ίδιο χρονικό διάστημα θα θεσπιστεί και θα χορηγείται εφεξής και στους αυτοαπασχολούμενους που εξαιτίας της κρίσης διακόπτουν αναγκαστικά την επαγγελματική τους δραστηριότητα, χωρίς να μπορούν να βρουν άλλη απασχόληση.

Πηγή: http://bit.ly/LnvgUg

Σχολίασε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα..

Τα σχόλια είναι κλειστά επί του παρόντος.

 1. Αθανάσιος — 13 Ιουνίου, 2012 @ 22:16

  • Share

  Στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται δεν γνωρίζουν ότι όταν επιδοτείς κάτι λαμβάνεις περισσότερο από αυτό. Επίδότηση της ανεργίας θα δώσει περισσότερη ανεργία που με τη σειρά της θα οδηγήσει σε ανάγκη για περισσότερα επιδόματα άρα περισσότερους φόρους άρα περισσότερες επιχειρήσεις θα κλείσουν άρα περισσότερη ανεργία και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται!

 2. ΤΑΣΟΣ — 13 Ιουνίου, 2012 @ 4:47

  • Share

  ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

 3. Dimitris Bitris — 12 Ιουνίου, 2012 @ 0:33

  • Share

  Δεν ειναι ασχημη σαν προταση! Πιο ειλικρινεις απο της ΝΔ.. Θεωρω ομως λαθος γενικοτερα τα μετρα για το επιδομα! Ειναι καλυτερα να δημιουργησουν θεσεις εργασιας με τα λεφτα που θα εχουν αντι να δινουν παραπανω στους ανεργους!

 4. Dimitris — 11 Ιουνίου, 2012 @ 18:44

  • Share

  το να τάζεις είναι δωρέαν! Οταν ομώς πρεπει να τηρησεις τον λογο σου βάλε σε ενα κοματι χαρτι το προσωπο σου και μοιρασε όσα επιδοματα θέλεις

 5. giapap — 11 Ιουνίου, 2012 @ 14:51

  • Share

  ααα…αυτοι δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με το σημερα…

 6. Αλέξανδρος Παπαδόγκωνας — 10 Ιουνίου, 2012 @ 21:08

  • Share

  Δεν χρειάζεται επίδομα ανεργίας. Να γίνει επιδότηση εργασίας. Ξέρετε πόσοι κάθονται επίτηδες για να εισπράτουν το επίδομα; Πόσοι δουλεύουν εποχιακά, και τον χειμώνα παίρνουν μαύρα και το επίδομα;

 7. Κώστας — 10 Ιουνίου, 2012 @ 20:57

  • Share

  Να μας πείτε που θα βρεθούν τα λεφτά.

Στατιστικά »