Προτάσεις πολιτών Νέα Πρόταση »
  • Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να διαβάσετε και να σχολιάσετε γενικές προτάσεις που έχουν υποβληθεί ανά θέμα και ανά πολιτικό κόμμα.
  • Για να σχολιάσετε τις θέσεις κομμάτων, επιλέξτε από την πρώτη σελίδα τις θέσεις και τα κόμματα που θέλετε να δείτε και να σχολιάσετε.

Κανείς τους δεν είναι σοβαρός

2012-06-15 από : Κωνσταντίνος

Κανείς τους δεν είναι σοβαρός! Όταν ο Λαφαζάνης λέει ότι είναι προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ να βγούμε από το ευρώ και ο Τσίπρας λέει πως θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να παραμείνουμε, όταν η Μπακογιάννη ξόρκιζε την οπισθοδρομική ΝΔ αλλά ύστερα συμπορεύτηκε, όταν ο Σαμαράς φαντάζεται ότι το μνημόνιο το ψήφισαν άλλοι, όταν ο Βενιζέλος αρκείται σε αναγνώριση των λαθών και θέλει ψήφο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, όταν η ΔΗΜΑΡ πιστή στην ιστορία της αξιοπιστίας βάζει πρώτο υποψήφιο βουλευτή στη Ροδόπη μουσουλμάνο (Αχμέτ Ιλχάν) που στις προηγούμενες εκλογές ήταν με την Μπακογιάννη και αρνήθηκε να συμπορευθεί με το Σαμαρά. Και αν ψάξει κανείς λίγο θα βρει βρομιά για όλους τους άξιους συνεχιστές της μετα-μεταπολιτευτικής περιόδου.
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, αυτό που ξέρω είναι έχουμε ξεχαρβαλωθεί σαν κράτος, εισάγουμε μέχρι και το φαγητό μας και ότι παράγουμε στην Ελλάδα το παράγουμε με ξένες πρώτες ύλες. Μετρήστε μόνο από αυτά που φοράει ο καθένας μας πάνω του, τι είναι Ελληνικό, ρίξτε μια ματιά στα λιπάσματα, ποια είναι Ελληνικά. Και αν όλες οι οικονομίες του κόσμου είναι κάπως έτσι γιατί δεν έχουν όλες τα ίδια προβλήματα με τη δική μας;
Αγανακτώ όταν όλος ο κόσμος έχει λύσει προβλήματα δεκαετιών εμείς ακόμα «πολεμάμε με τις πέτρες». Το πρόβλημα δεν είναι των πολιτικών είναι όλων μας, διότι εμείς τους εκλέγουμε, είναι από εμάς, εμείς τους κουνάμε τις σημαίες και εμείς ταυτιζόμαστε μαζί τους.

Σχολίασε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα..

Τα σχόλια είναι κλειστά επί του παρόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Στατιστικά »