Σχόλια στις θέσεις κομμάτων
Επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω πεδία (κόμματα και τομείς πολιτικής) για να δείτε τα σχόλια που έχουν δημοσιευθεί.
 • antieconomist @ ΣΥΡΙΖΑ, Φόροι
  16 Ιουνίου, 2012 @ 14:54
  θέσεις εργασίας για ενα ξεροκόμματο; Ας φύγουν και ας μας αφήσουν να δράσουμε συναιτεριστικά...Με τον όρο ότι θα μας αδειάσουν τη γωνιά και τα φυσικά πρόσωπα που προς το παρόν πουλάνε μούρη με το χρήμα τους.
 • Economist @ ΣΥΡΙΖΑ, Φόροι
  13 Ιουνίου, 2012 @ 22:31
  Ποτέ κανείς δεν έχει ορίσει ποιοί είναι οι "πλούσιοι", πόσοι τέλος πάντων είναι και πόσα είναι τα χρήματα που σκοπεύουν να μαζέψουν από αυτούς; Και μία λεπτομέρεια: ο πλούτος και τα υψηλά εισοδήματα δεν είναι χαζά, απλώς θα μεταναστεύσουν με αποτέλεσμα να χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας. Πανέξυπνη η ιδέα του ΣΥΡΙΖΑ!
 • Μικυ @ ΝΔ, Φόροι
  12 Ιουνίου, 2012 @ 0:24
  ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ?
 • Alexis @ ΣΥΡΙΖΑ, Φόροι
  12 Ιουνίου, 2012 @ 0:07
  Στη Σουηδία, Νορβηγία πληρώνονται ευχαρίστως οι φόροι, αλλά σε σχέση με άλλες χώρες υπάρχει η εμπιστοσύνη και ξέρουν οι πολίτες ότι οι φόροι θα χρησιμοποιηθούνε στην παιδεία, γιατρική περίθαλψη κτλ. Στην Ελλάδα καταλήγουνε στην τσέπη κάποιων (λαμόγια δεν τους λέμε;)
 • Nikos @ ΣΥΡΙΖΑ, Φόροι
  11 Ιουνίου, 2012 @ 15:04
  Ευχολόγιο ... Πότε και πώς θα είναι αυτό το δίκαιο και απλό φορολογικό σύστημα. Πουθενά στον κόσμο οι φόροι δεν πληρώνονται ευχάριστα, ιδίως σε χώρες όπως η Ελλάδα που είναι και παντελώς μη-ανταποδοτικοί
 • eli @ ΝΔ, Φόροι
  11 Ιουνίου, 2012 @ 13:05
  Δεν εγινε χωρις λογο τοση φασαρια για την παραδοχη του κ.Σαμαρα για ψευδεις δηλωσεις εν οψει εκλογων. Αν δεν εχεις δει το αντιστοιχο βιντεο κυκλοφορει στο youtube, με τα γαλλικα ΜΜΕ να εκθετουν τη ΝΔ οτι ψευδεται προεκλογικα για μειωσεις ΦΠΑ ενω γνωριζει οτι κατι τετοιο ειναι αδυνατο. Με τοσους ψευτες πολιτικους δεν ξερεις ποιον να πιστεψεις λογοτερο
 • Xionotrela @ ΝΔ, Φόροι
  11 Ιουνίου, 2012 @ 11:49
  ΠΟΙΟΣ ΡΕ θα μειωσει το συντελεστη ΦΠΑ απτο 23 στο 19???? Αυτοι που τον εκτοξευσαν απτο 18 στο 21 ενω δεν υπηρχε κριση????????????????????? Ρε που τα πουλατε αυτα????
 • petrosuk @ ΝΔ, Φόροι
  11 Ιουνίου, 2012 @ 11:24
  Διαβάζω τις προτάσεις και αναρωτιέμαι αν αυτές συνάδουν με τις υποχρεώσεις της χώρας απέναντι στους δανειστές μας. Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι η Ευρώπη θα μας κάνει μια πιο ευνοϊκή ρύθμιση, πώς θα ισοσκελίσουμε τους λογαριασμούς μας με τέτοιες μειώσεις φόρων; Εκτός φυσικά αν τα εν λόγω μέτρα συνοδευτούν από ακόμα μια δραστικές περικοπές αλλού. Αν όντως αυτό είναι το συνακόλουθο για το φορολογικό, τότε θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια εκ μέρους του κόμματος απέναντι στον κόσμο...
Στατιστικά »