Σχόλια στις θέσεις κομμάτων
Επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω πεδία (κόμματα και τομείς πολιτικής) για να δείτε τα σχόλια που έχουν δημοσιευθεί.
 • Το πιο κρίσιμο αυτή την περίοδο είναι εάν θα συμφωνήσετε με τα άλλα κόμματα αλλά και με τους εταίρους μας στην ΕΕ την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.
 • Τ'ο σχόλιο είναι ελλειπές, διότι δέν δίνει λ΄θσεις, αλλά μόνο αναφέρει κάποια αρνητικά σημεία τών ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Ο όρος ΜΝΗΜΟΝΙΟ δέν είναι δόκιμος, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ σύνθημα πού αποπροσανατολίζει τόν Ελληνικό λαό καί προσπαθει νά είσπραξει ψήφους γιά λογαριασμό συγκεκριμένων κομάτων). Προσωπικ'α θά ήθελα περισσότερα στοιχεία γιά τό μέλλον τού τοπου καί γιά κάθε δυνατή λύση πού θά επιτύχει η νέα Ελληνική κυβέρνηση, διαπραγματευόμενη τή ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
 • gio @ Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ
  12 Ιουνίου, 2012 @ 4:22
  ti simasia exi tora an i elada ine mesa sto mnimonio i oxi. Ama i pliopsifia ton elinon variete na doulepsi, i xora tha sinexisi na ine anapiri. Oi alvanoi vriskoun doulia eno oi elines lene den vriskoun, afto ki an ine paradokso... Oi plousioi elines koroidevoun tous ftoxous ke metakomizoun sto eksoteriko, ke oi ftoxoi elines zilevoun tous plousious.
 • Συμφωνώ και επαυξάνω αγαπητέ φίλε. Αυτός δεν ήταν που προκάλεσε όλο αυτό το μπάχαλο με την βλακώση φιλοδοξία του να γίνει πρωθυπουργός;
 • Athenian @ Μνημόνιο, ΝΔ
  11 Ιουνίου, 2012 @ 12:12
  Η Νέα Δημοκρατία, με την Κυβέρνηση Καραμανλή, και τη συμμετοχή σε αυτήν του κ. Σαμαρά, έφερε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και δεν μπήκε καν στον κόπο να μας ενημερώσει. Συγκάλυψε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, καταλήστευσε τα ταμεία με τα δομημένα ομόλογα. αποδόμησε τον ήδη αποδομημένο καρτικό μηχανισμό, προσθέτοντας στις στρατιές των αργόμισθων τα «δικά μας παιδιά» βουτήχθηκε στο σκάνδαλο του βατοπεδίου. συνάινεσε ώστε όλα τα μέτρα να είναι απλά κατά των εργαζόμενων και μάλιστα του ήδη ταλαιπωρημένου ιδιωτικού τομέα, παρακάμπτοντας τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις που θίγουν την πελατεία της. Δεν μας είπε ποιά είναι τα ικανά στελέχη της, γιατί αν θυμηθούμε οικονομολόπγους σαν τον κ. Αλογοσκούφη θα χάσουμε τον ύπνο μας. Ο κ. Σαμαράς έχει να επιδέιξη κάποια πολιτική του επιτυχία στα τόσα χρόνια που πολιτευεται; Η Ν.Δ. δεν συναινεί στο νόμο-σκάνδαλο που απαλλάσσει από ευθύνες τους επίορκους πολιτευτές; Γιατί στρεβλώνει το νόημα των εκλογών ψευδεπίγραφα διλήμματα ευρώ ή δραχμή, Ε.Ε. ή ....; Πολιτικά πρόσωπα-κυβερνήτες ψηφίζουμε. Δεν κάνουμε δημοψήφισμα. Αλλιώς ας συνaινούσαν με τον Παπανδρέου όταν έθεσε το θέμα. Επίσης πως θα ανασκευάσει αυτά που υπέγραψε ενώ έλεγε ότι τα απορρίπτει;
 • Toulis Nick @ Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ
  11 Ιουνίου, 2012 @ 8:30
  Παίζετε με τις λέξεις στο ΣΥΡΙΖΑ. Και να ακυρώσετε το μνημόνιο θα πρέπει να φτιάξετε κάτι άλλο με άλλο όνομα, εκτός αν νομίζετε ότι θα μείνουμε στην Ευρώπη χωρίς καμία συμφωνία αλλά μόνο γιατί το απαιτείτε εσείς.
 • Anestis @ Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ
  11 Ιουνίου, 2012 @ 8:28
  Απο που θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα λεφτα, εφόσον θα καταργήσει το μνημόνιο και επομένως και τη δανειακη σύμβαση?
 • user @ Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ
  10 Ιουνίου, 2012 @ 22:19
  Τι προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ; καταγγελία και νέο Μνημόνιο που θα λέγετε "σχέδιο ανόρθωσης της κοινωνίας, ανασυγκρότησης της οικονομίας και δίκαιης προσαρμογής"; Τι συγκεκριμένα μέτρα θα περιέχει αυτό το σχέδιο και τι χρονοδιάγραμμα υλοποίησης θα έχει;
Στατιστικά »