Σχόλια στις θέσεις κομμάτων
Επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω πεδία (κόμματα και τομείς πολιτικής) για να δείτε τα σχόλια που έχουν δημοσιευθεί.
  
   1 2 »   »»
 
 • Το πιο κρίσιμο αυτή την περίοδο είναι εάν θα συμφωνήσετε με τα άλλα κόμματα αλλά και με τους εταίρους μας στην ΕΕ την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.
 • Costas @ Δάνεια, ΝΔ
  14 Ιουνίου, 2012 @ 11:18
  Το Κράτος να υποχρεώσει τις τράπεζες να ελαχιστοποιήσουν το spread στα επιτόκια υφιστάμενων στεγαστικών δανείων, κατά τρόπο που το επιτόκιο να οριστεί σε euribor + 1% ας πούμε. Είναι χαμηλό το euribor, αλλά υψηλά τα spreads. Αν δεν «κουρευτεί» το κεφάλαιο, τουλάχιστον ας προστατευθούν οι δανειολήπτες από τα υπερβολικά spreads που η κάθε τράπεζα κατά περίπτωση υπολογίζει! Κατ’ ελάχιστον αυτό τους πρέπει.
 • Aristos @ Μεταναστευτικό, ΝΔ
  14 Ιουνίου, 2012 @ 9:31
  Μέχρι να γίνουν όλ' αυτά που λένε, εμείς πληρώνουμε τη διαμονή και σίτιση των λαθρομεταναστών, στα "στρατόπεδα"...... Γιατί δεν τους βάζουν να δουλέψουν για τα αγαθά αυτά;;;;;
 • Aristos @ Ανεργία, ΝΔ
  14 Ιουνίου, 2012 @ 8:43
  Θα μπορούσαν οι επιδοτούμενοι άνεργοι, να παράγουν και έργο. Για παράδειγμα θα μπορούσε να καλιεργηθεί δημόσια "γή" και τουλάχιστον να αποφέρει και κάποιο έσοδο.
 • Μάριος @ Ανεργία, ΝΔ
  13 Ιουνίου, 2012 @ 23:04
  Αντί για επιδόματα ανεργείας που χρειάζονται περισσότερους φόρους για να καλυφθούν, μήπως αν μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές, η αύξηση των οποίων στραγγάλισε την οικονομία, και ο κόσμος θα κινηθεί, και τα καταστήματα θα ανοίξουν, και επίδομα ανεργίας δεν θα χρειάζεται; Ή μήπως είναι πολύπλοκη η σκέψη αυτή για τους φωστήρες της ΝΔ;
 • Αγανάκτηση @ Μισθοί, ΝΔ
  13 Ιουνίου, 2012 @ 22:37
  Εδώ γελάμε, ή μαλλον κλαίμε. Η ανηθικότητα έχει και τα όριά της. Αφού μείωσαν οριζοντίως τους μισθούς αντί να αξιολογήσουν και να υπάρχει διαβάθμιση από απόλυση μέχρι και αύξηση μισθού σε παραγωγικούς εργαζόμενους μας λένε ότι οι τεμπέληδες, κομματικοί θα συνεχίσουν να πληρώνονται από τους φόρους μας.
 • Τόσα χρόνια γιατί έκαναν τα αντίθετα; Αφού εξαφάνισαν το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη τώρα θα το αποκαταστήσουν;
 • Α.Χ.Χ. @ Δάνεια, ΝΔ
  13 Ιουνίου, 2012 @ 20:19
  Τα δάνεια πρέπει να αποπληρώνονται, επειδή οι Τράπεζες δεν είναι για πειραματισμούς - δείτε τις Ισπανικές με τη "φούσκα" των δανείων. Συμφωνώ και με το 30% και με τη ρύθμιση για τους ανέργους.
 • george89 @ Ανεργία, ΝΔ
  13 Ιουνίου, 2012 @ 16:15
  Είναι η πιο ΗΘΙΚΗ τη πρόταση, γιατί όλοι λέτε "επιδοτήστε την εργασία όχι την ανεργία" αλλά τους καθημερινούς μικρούς ήρωες που έκλεισαν τα μαγαζιά τους, που απολύθηκαν κλπ κλπ και δεν ήταν τεμπέληδες, ποιος θα τους συντηρήσει;
 • Dimitris @ Δάνεια, ΝΔ
  13 Ιουνίου, 2012 @ 14:44
  Αυτό σημαίνει όχι κούρεμα στα δάνεια, την ίδια στιγμή που έχουν κουρευτεί μισθοί, κλπ και το κυριότερο την ίδια στιγμή που επωμιζόμαστε το βάρος της στήριξης του τραπεζικού συστήματος.
 • trifont @ Ανεργία, ΝΔ
  13 Ιουνίου, 2012 @ 13:58
  Τραγικό, επιδότηση της ανεργίας αντί της επιδότησης της εργασίας
 • Athenian @ Μεταναστευτικό, ΝΔ
  13 Ιουνίου, 2012 @ 1:06
  Yπάρχουν τίποτα στοιχεία που να δείχνουν ότι στην πενταετία της κυβέρνησης ΝΔ και της «επανίδρυσης του κράτους» μειώθηκε η έστω αναχαιτήθhκε η λαθρομετανάστευση; Για τι αν βασιστούμε στην καθημερινή εμπειρία μας, μάλλον το αντίθετο έγινε. Ψάξανε καθόλου αυτούς που κινούν υπογείως τα νήματα της «διαχείρισης» των λαθρομεταναστών;. Aπό το πλύσιμο τζαμιών στα φανάρια μέχρι την πώληση πορτοφολιών cd κ.λπ. ; (Το θέμα βέβαια αφορά όλες τις κυβερνήσεις)
 • Dimitris P. @ Ανεργία, ΝΔ
  12 Ιουνίου, 2012 @ 10:08
  Κάτι τέτοια λένε και άντε να τους ψηφίσεις μετά. Σοβαρή αστική παράταξη. Με παραπάνω λεφτά στους ανέργους και τίποτα για συγκεκριμένες πολιτικές που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Το όνειρο του Έλληνα: να πληρώνεται χωρίς να δουλεύει. Τώρα και με τη βούλα!
 • Dimitris Bitris @ Ανεργία, ΝΔ
  12 Ιουνίου, 2012 @ 0:29
  Παροχολογια!! Το επιδομα απο 1 σε 2 ετη ειναι μεγα λαθος.. Θα καθονται και θα εισπρατουν χωρις να ιδρωνουν! Φοβερη κινηση!! Σαν να ακουω την Συριζα ειναι..
 • Μικυ @ ΝΔ, Φόροι
  12 Ιουνίου, 2012 @ 0:24
  ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ?
 • kakophonix @ Ανεργία, ΝΔ
  11 Ιουνίου, 2012 @ 20:24
  ΌΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ. Έλεγχος στα επιδόματα ανεργίας και στα κριτήρια απόδοσης τους. Υπάρχουν πάρα πολλές ανισότητες ακόμα και σε αυτούς που το δικαιούνται! όσο για τους αυτο απασχολούμενους, δεν μπορείς σα κράτος να ελέγχεις τη φοροδιαφυγή των επαγγελματιων θα δώσεις επίδομα; μα κοροϊδευόμαστε;
 • Dimitris @ Ανεργία, ΝΔ
  11 Ιουνίου, 2012 @ 18:39
  ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΕΠΙΜΗΚΙΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΙΟ ΣΩΦΡΟΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ
 • Συμφωνώ και επαυξάνω αγαπητέ φίλε. Αυτός δεν ήταν που προκάλεσε όλο αυτό το μπάχαλο με την βλακώση φιλοδοξία του να γίνει πρωθυπουργός;
 • george89 @ Ανεργία, ΝΔ
  11 Ιουνίου, 2012 @ 13:05
  πασχάλη νομίζω ότι στη σημερινή κοινωνία τα νόμιμο και το ηθικό αντικρούονται... άρα είναι χυδαίο το επιχείρημά σου
 • eli @ ΝΔ, Φόροι
  11 Ιουνίου, 2012 @ 13:05
  Δεν εγινε χωρις λογο τοση φασαρια για την παραδοχη του κ.Σαμαρα για ψευδεις δηλωσεις εν οψει εκλογων. Αν δεν εχεις δει το αντιστοιχο βιντεο κυκλοφορει στο youtube, με τα γαλλικα ΜΜΕ να εκθετουν τη ΝΔ οτι ψευδεται προεκλογικα για μειωσεις ΦΠΑ ενω γνωριζει οτι κατι τετοιο ειναι αδυνατο. Με τοσους ψευτες πολιτικους δεν ξερεις ποιον να πιστεψεις λογοτερο
   1 2 »   »»
  Στατιστικά »