Σχόλια στις θέσεις κομμάτων
Επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω πεδία (κόμματα και τομείς πολιτικής) για να δείτε τα σχόλια που έχουν δημοσιευθεί.
 • Aristos @ Μεταναστευτικό, ΝΔ
  14 Ιουνίου, 2012 @ 9:31
  Μέχρι να γίνουν όλ' αυτά που λένε, εμείς πληρώνουμε τη διαμονή και σίτιση των λαθρομεταναστών, στα "στρατόπεδα"...... Γιατί δεν τους βάζουν να δουλέψουν για τα αγαθά αυτά;;;;;
 • Αγανάκτηση @ Μισθοί, ΝΔ
  13 Ιουνίου, 2012 @ 22:37
  Εδώ γελάμε, ή μαλλον κλαίμε. Η ανηθικότητα έχει και τα όριά της. Αφού μείωσαν οριζοντίως τους μισθούς αντί να αξιολογήσουν και να υπάρχει διαβάθμιση από απόλυση μέχρι και αύξηση μισθού σε παραγωγικούς εργαζόμενους μας λένε ότι οι τεμπέληδες, κομματικοί θα συνεχίσουν να πληρώνονται από τους φόρους μας.
 • Τόσα χρόνια γιατί έκαναν τα αντίθετα; Αφού εξαφάνισαν το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη τώρα θα το αποκαταστήσουν;
 • Athenian @ Μεταναστευτικό, ΝΔ
  13 Ιουνίου, 2012 @ 1:06
  Yπάρχουν τίποτα στοιχεία που να δείχνουν ότι στην πενταετία της κυβέρνησης ΝΔ και της «επανίδρυσης του κράτους» μειώθηκε η έστω αναχαιτήθhκε η λαθρομετανάστευση; Για τι αν βασιστούμε στην καθημερινή εμπειρία μας, μάλλον το αντίθετο έγινε. Ψάξανε καθόλου αυτούς που κινούν υπογείως τα νήματα της «διαχείρισης» των λαθρομεταναστών;. Aπό το πλύσιμο τζαμιών στα φανάρια μέχρι την πώληση πορτοφολιών cd κ.λπ. ; (Το θέμα βέβαια αφορά όλες τις κυβερνήσεις)
 • Γιώργος Π @ Μισθοί, ΝΔ
  11 Ιουνίου, 2012 @ 12:53
  Μα αυτό δεν υποστήριζε και τον Οκτώβριου του 2011 και μετα τον Φλεβάρη ψήφισε τις νέες μειώσεις και τους εφαρμοστικούς (υπό την πίεση των Ευρωπαίων);
 • Floria @ Μεταναστευτικό, ΝΔ
  11 Ιουνίου, 2012 @ 11:12
  Δείχνει κάποιες κατευθύνσεις, αλλά λείπει τελείως οποιαδήποτε πρόταση υλοποίησης. Κάποιος στην ΝΔ έγραψε στο πόδι μια παράγραφο για το μεταναστευτικό, απλά για να υπάρχει.
 • Toulis Nick @ Μισθοί, ΝΔ
  11 Ιουνίου, 2012 @ 8:44
  Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με την καραμέλα "μνημόνιο" μπορεί; Ωραία η πρόταση γύρω από τον ιδιωτικό τομέα και την ανταγωνιστηκότητα. Κάτι που κανείς δεν έχει ακουμπήσει ποτέ και το άκουσα σε συνέντευξη του κ.Σαμαρά τις προηγούμενες εκλογές είναι η σύνδεση της καινοτομίας και έρευνας με την αγορά και τις επιχειρήσεις. Κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικό.
 • Να επανέλθη ο στρατός στην κύρια αποστολή του. Τη φύλαξη των συνόρων, από κάθε παράνομο.
 • petros @ Μισθοί, ΝΔ
  10 Ιουνίου, 2012 @ 23:41
  δυστυχώς για τον κύριο Σαμαρά στο τηλεοπτικό δεκάλεπτο των προηγούμενων εκλογών ανέφεε οτι το οραμα του είναι η Ινδία. Δε ννομίζω οτι μπορεί να πείσει
Στατιστικά »