Σχόλια στις θέσεις κομμάτων
Επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω πεδία (κόμματα και τομείς πολιτικής) για να δείτε τα σχόλια που έχουν δημοσιευθεί.
 • Τις καλύτερες βαθμολογίες συγκεντρώνει η ΔΗΞΑΝ. Μπράβο !
 • Μπορεί κάποιος να συμφωνεί ή διαφωνεί με αυτό το πρόγραμμα, αλλά φαίνεται ότι μόνο αυτό το κόμμα έχει κάποιο πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι γράψαν μια παράγραφο με άλλα λογια ν'αγαπιώμαστε.
 • Έλλην @ Ασφάλεια, ΔΗΞΑΝ
  12 Ιουνίου, 2012 @ 14:30
  Όλα καλά, αλλά :"ελευθερία των κατοίκων της Αθήνας να μετακινούνται χωρίς ταλαιπωρία" υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν ζει στην Αθήνα και ύπο προϋποθέσεις θα ήταν και ακόμη παραπάνω. Δεν ψηφίζουμε για την Αθήνα αλλά για την Ελλάδα...
 • Μαριος @ Ασφάλεια, ΔΗΞΑΝ
  12 Ιουνίου, 2012 @ 0:27
  Δυστυχως πια στην χωρα μας, πλεον χρειαζεται να ανοιξουμε φιλολογικη αναλυση, για τα αυτονοητα, οπως η τηρηση της νομοθεσιας απο ΟΛΟΥΣ χωρις καμια εξαιρεση. Παλι καλα που το λεει και καποιος..
 • Πολύ σωστή προσέγγιση για το Δουβλίνο ΙΙ, με ξενίζει λίγο το 3. "Να καταργηθούν όλες οι απαράδεκτες ρυθμίσεις – όπως στο σύστημα υγείας και στην συνταξιοδότηση αλλοδαπών – που δίνουν στους μετανάστες περισσότερα προνόμια από ότι στους Έλληνες!" κυρίως γιατί πιστεύω ότι η υγεία θα έπρεπε να παρέχεται προς όλους σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. Αυτό με τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες είναι πραγματικά πρωτοποριακό. Μπορεί να δουλέψει? Που αλλού έχει εφαρμοστεί? η Foxcon θα ανοίξει παράρτημα στην Ελλάδα? :-)
Στατιστικά »